Over ons

Dit zijn wij – van links naar rechts - Eliane, Rosalie en Brenda.


Wat we doen

Wij bieden iedereen de kans om te sporten. Of je nou extra hulp nodig hebt tijdens de gymles of gewoon graag samen met anderen sport, maar niet bij een vereniging kan of wil; Wij bieden je de kans om lekker te bewegen!

Waarom we het doen

Bewegen is niet alleen belangrijk, maar ook erg leuk. Omdat het voor niet iedereen vanzelfsprekend is om zomaar mee te doen met zwemles, of om zomaar bij een voetbalclub te gaan, willen wij die kinderen en volwassenen helpen om toch lekker – en leuk – te kunnen bewegen!

Hoe we het doen

Om iedereen van dienst te kunnen zijn, hebben we een zo breed mogelijk aanbod opgezet. Zo hebben we sportochtenden aan voor kinderen die speciale aandacht nodig hebben, bieden we weerbaarheidstrainingen voor iedereen, maar bieden we ook individuele begeleiding tijdens bijvoorbeeld gym- of zwemlessen. Meer informatie per dienst vind je onder diensten.

Wie we zijn

We zijn drie bewegingsagogen genaamd Eliane, Rosalie en Brenda. We zijn alle drie in 2015 afgestudeerd en sindsdien erg enthousiast bezig met Stichting Sterk. Meer informatie vind je hieronder als je op onze foto’s klikt.

Eliane

Rosalie

Brenda