Sterk voor special kids

Sterk voor special kids


Bengels en Bikkels

Samen met andere bengels en bikkels sporten wij iedere zaterdagmorgen van 10.00 tot 11.00 in de gymzaal van de Meerpaal op locatie Zuidwester in Middelharnis*. Zoals de naam al doet vermoeden heeft ieder kind in deze les speciale aandacht nodig. Onder speciale aandacht verstaan wij iedere aandoening/stoornis waardoor het kind een andere begeleidingswijze wenst dan in de reguliere sportverenigingen. Iedere bengel of bikkel heeft een hulpvraag waar wij onze lessen op aanpassen.

In de lessen proberen we zoveel mogelijk resultaat te behalen in de sociale, motorische en cognitieve ontwikkeling van het kind.

Door de uiteenlopende sport- en spelcombinaties worden al deze aspecten iedere keer weer op een andere manier geprikkeld. Daarnaast doen we het natuurlijk ook voor een lach op het gezicht zoals Stijn laat zien.

Benieuwd of uw kind in de groep past? Kom vrijblijvend een keer meedoen. Handig is wel als u van te voren laat weten dat u komt, zodat we de andere kinderen erop voor kunnen bereiden.

Een vrijblijvend intakegesprek op ons kantoor is natuurlijk ook mogelijk.

Individuele begeleiding
Op zoek naar passende begeleiding tijdens sport en beweginsactiviteiten zoals zwemlessen, gymlessen en trainingen op de sportvereniging? Maak vrijblijvend een afspraak met ons om te kijken wat wij voor uw kind kunnen betekenen. Wij hebben een team van mensen met een diversiteit aan diploma's waarbij wij aan (bijna) iedere hulpvraag gehoor kunnen geven.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over special kids of Bengels en Bikkels.

*Momenteel vinden de activiteiten iedere zaterdagmorgen (m.u.v. schoolvakanties) plaats in de gymzaal van de Meerpaal op locatie Zuidwester Middelharnis.